Wil je persoonlijk geholpen worden?

Onze Diensten voor bij u thuis

Wij bieden een gamma aan computers, notebooks, tablets aan met de nodige accessoires. Monitoren, Muizen, Toetsenborden, ...

Natuurlijk wordt er ook service verleend. Onze interne dienst behandelt allerlei herstellingen; verwjderen van virussen, spyware, gegevens herstelling, ...

Daarnaast kan een technieker ook bij u thuis gestuurd worden voor een aan-huis herstelling.

U kunt in ons Telenet Center terecht voor allerhande technische opvolging of service. Daarnaast zijn wij ook gecertifieerd Telenet Business Specialist. Dit betekent dat wij ook de KMO klanten ter harte nemen voor een volledige Telecom optimalisatie.

Audio / Video, kortweg A/V wordt bij ons ook aangeboden. Door de convergentie tussen computer markt en Audio / Video hebben we besloten om hier een selectie van merken mee aan te bieden.

Muziek gestockeerd op uw computer kan beluisterd worden in elke kamer door gebruik te maken van het BlueSound systeem. Op de Curved Samsung TV gecombineerd met een NAD versterker die een Kef Surround systeem aanstuurd beleeft u een echte bioscoop ervaring!

Onze Business Unit behandelt alle KMO klanten. Dit gaat van netwerken, patch panels, telefooncentrales tot het beheer van cloud services.

Wij werken samen met de volgende partners